Καρέκλες γραφείου

Tα χρώματα επηρεάζουν την παραγωγικότητά μας

Έχει αποδειχτεί ότι αν διακοσμήσουμε το γραφείο μας σε συγκεκριμένα χρώματα βελτιώνεται η παραγωγικότητα μας. Το κάθε χρώμα μας επηρεάζει με ξεχωριστό τρόπο ανάλογα με το είδος της εργασίας μας, υπάρχουν όμως και χρώματα που βελτιώνουν συνολικά την διάθεση και την παραγωγικότητά μας. Δείτε πως:

Μπλε

Το μπλε χρώμα είναι γνωστό πως συμβάλει σημαντικά στην παραγωγικότητα μια και είναι ένα σταθερό χρώμα που ηρεμεί και βοηθά τον εργαζόμενο να συγκεντρώνεται στην δουλειά του.

Δείτε εδώ καρέκλες γραφείου σε μπλε χρώμα

Πράσινο

Το πράσινο είναι το ιδανικό χρώμα γι’ αυτούς που δουλεύουν πολλές ώρες. Δεν κουράζει και βοηθά τον εργαζόμενο να παραμένει ήρεμος και αποτελεσματικός ταυτόχρονα. παραγωγικότητα μια και είναι ένα σταθερό χρώμα που ηρεμεί και βοηθά τον εργαζόμενο να συγκεντρώνεται στην δουλειά του.

Δείτε εδώ καρέκλες γραφείου σε πράσινο χρώμα

Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί είναι χρώμα που προάγει την αισιοδοξία. διεγείρει την δημιουργικότητα και βοηθά στην συγκέντρωση σε ένα στόχο.  Είναι ιδανικό για σχεδιαστές και designers που θέλουν να είναι δημιουργικοί και καινοτόμοι.

Το χρώμα είναι ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σηματοδοτήσει δράση, να επηρεάσει τη διάθεση και ακόμη και να επηρεάσει τις φυσιολογικές αντιδράσεις.

Δείτε εδώ καρέκλες γραφείου σε πορτοκαλί χρώμα

Κόκκινο

Αν η δουλειά σας περιλαμβάνει σωματική δραστηριότητα τότε το κόκκινο είναι το χρώμα σας. Έχει αποδειχτεί ότι το κόκκινο χρώμα αυξάνει τον ρυθμό της καρδιάς και την ροή του αίματος ενώ προκαλεί συγκίνηση και πάθος. Γι’ αυτό είναι ιδανικό χρώμα για να τονίζουμε κάτι στο γραφείο μας.

Δείτε εδώ καρέκλες γραφείου σε κόκκινο χρώμα

Ullamcorper condimentum erat pretium velit at ut a nunc id a ad eu vestibulum nibh urna nam consequat erat molestie lacinia rhoncus. Nisi a diam id a himenaeos condimentum laoreet per a neque habitant leo feugiat viverra nisl sagittis a curabitur parturient nisi adipiscing. A parturient dapibus pulvinar arcu a suspendisse sagittis mus mollis at a nec placerat sociosqu himenaeos litora fames habitant suscipit tempus scelerisque ridiculus mi ullamcorper per ridiculus proin condimentum.

Nisi a diam id a himenaeos condimentum laoreet per a neque habitant leo feugiat viverra nisl sagittis a curabitur parturient nisi adipiscing. A parturient dapibus pulvinar arcu a suspendisse sagittis mus mollis at a nec placerat sociosqu himenaeos litora fames habitant suscipit tempus scelerisque ridiculus mi ullamcorper per ridiculus proin condimentum egestas taciti molestie hendrerit sit senectus iaculis.