Εργονομία, Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα γραφεία

Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα γραφεία – Εργονομία σε άλλο level

Βελτιώστε ριζικά την παραγωγικότητά σας και την υγεία σας
Καθίστε, σηκωθείτε, ακουμπήστε, τεντωθείτε, περπατήστε - διατηρήστε την ευεξία σας και προστατέψτε την υγεία σας ενώ εργάζεστε!

Ηλεκτρικα ρυθμιζόμενα γραφεία Action Desk

Γνωρίστε τα οφέλη του γραφείου με ρυθμιζόμενο ύψος και ξεχάστε ότι ξέρατε σήμερα για την στατική εργασία γραφείου. Το σώμα μας θέλει κίνηση για να διατηρεί την υγεία του. Το μυαλό μας χρειάζεται την εναλλαγή για να διατηρεί την διαύγειά του. Η σύγχρονη τάση στην εργασία γραφείου δεν είναι η στατική στάση πάνω σε βαριές φουσκωτές πολυθρόνες αλλά η κίνηση!
grafeio-rythmizomeno-ypsos-e-desk-a3-a2
Γραφεία με ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο ύψος

ACTION DESK

Τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα γραφεία Action Desk αποτελούν την ιδανική λύση. Κατασκευασμένα με κορυφαίας ποιότητας υλικά και μηχανισμούς διαθέτουν όλα όσα χρειάζεστε για να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας.

Η επιστημονικά αποδεδειγμένη λύση για όλα τα προβλήματα που προκαλεί η καθιστική εργασία!

Η σύγχρονη εργασιακή ρουτίνα και οι καθημερινές υποχρεώσεις της σύγχρονης ζωής δύσκολα μας αφήνουν ελεύθερο χρόνο ώστε να χαρούμε τα οφέλη της κίνησης στην υγεία μας. Ανάμεσα στις μετακινήσεις προς και από την δουλειά, την εργασία μπροστά στο computer, τις επαγγελματικές συναντήσεις αλλά και την ξεκούραση στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση, ουσιαστικά ζούμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας καθιστοί.

Το αντίδοτο σε αυτή την έλλειψη κίνησης στην καθημερινότητά μας είναι το γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος μέσω ηλεκτρικού μηχανισμού.

Τα οφέλη της εναλλαγής από την καθιστή στην όρθια εργασία είναι μεγάλα και πολλαπλά και επιστημονικά αποδεδειγμένα:

  • Αυξάνετε την παραγωγικότητα σας
  • Προστατεύετε το μυοσκελετικό σας σύστημα από τις παθήσεις λόγω της παρατεταμένης καθιστικής εργασίας
  • Βελτιώνετε την διάθεσή σας και την διάυγεια
  • Κινείστε τις ώρες που πριν καθόσασταν με αποτέλεσμα την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την απώλεια κιλών

Δείτε την σειρά των ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων γραφείων μας εδώ.

Με την χρήση ενός ηλεκτρικά ρυθμιζόμενου γραφείου έχετε τη δυνατότητα να πλέον να κινείστε κατά τις ώρες που συνήθως κάθεστε. Με το ρυθμιζόμενο γραφείο μπορείτε να αλλάζετε τη θέση εργασίας από καθιστή σε όρθια όποτε θελήσετε. Έτσι το σώμα κινητοποιείται, οι μύες λειτουργούν, το αίμα κυκλοφορεί, ο σκελετός κινείται.  Έτσι κατά τη διάρκεια της εργασίας σας μπορείτε να επιλέξετε πόσες ώρες θα εργαστείτε όρθιοι και πόσες καθιστοί.

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ

Η κίνηση που κάνει το σώμα μας χρησιμοποιώντας γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση του εγκεφάλου αυξάνοντας την ενέργεια του οργανισμού σας.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Έρευνες έχουν δείξει ότι όταν καθόμαστε συνεχώς πάνω από 6 ώρες παρουσιάζονται σημάδια ψυχολογικού στρες. Έτσι, όταν μοιράζετε το χρόνο ανάμεσα σε καθιστική και όρθια εργασία βελτιώνεται η διάθεσή σας, μειώνεται το στρες, η κούραση και η ένταση.

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ

Η εναλλαγή από την καθιστή στην όρθια στάση ενεργοποιεί το σύνολο του μυσκελετικού μας συστήματος και δεν του επιτρέπει να ατροφήσει και να μείνει στατικό. Ουσιαστικά κάνουμε μια χαλαρή εύκολη γυμναστική στη διάρκεια της ημέρας.

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Πολυάριθμες έρευνες έχουν δείξει ότι η χρήση γραφείου ρυθμιζόμενου σε ύψος σε συνδυασμό με μια σωστή εργονομική καρέκλα γραφείου οδηγεί στην αύξηση της παραγωγικότητάς μας που μπορεί να φτάσει και το 40!

ΧΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ

Όταν στεκόμαστε καίμε 12% περισσότερες θερμίδες σε σχέση με όταν καθόμαστε. Το γεγονός αυτός σε συνδυασμό με την κινητοποίηση των μυών, την μείωση του στρες και την καλύτερη διάθεση θα σας δώσει την έξτρα ώθηση που χρειάζεστε για να χάσετε τα περιττά κιλά.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΣ

Η εναλλαγή από την καθιστή στην όρθια στάση ενώ δουλεύετε βελτιώνει την συγκέντρωση στη δουλειά σας και δεν αποσπάται εύκολα η προσοχή σας.

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

Πολλές φορές έχουμε ακούσει τη φράση ``sitting is the new smoking``. Η στατική ζωή και η πολύωρη καθιστική εργασία αυξάνει τις πιθανότητες διαβήτη, υψηλής πίεσης και καρδιαγγειακών παθήσεων.

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΦΕΙΝΗΣ

Όταν εργαζόμαστε όρθιοι διατηρούμε την ενέργειά μας και έχουμε λιγότερη ανάγκη να πιούμε πολλούς καφέδες ή ενεργειακά ποτά και ζάχαρη. Έτσι είστε είμαστε πιο ενεργοί και παραγωγικοί το απόγευμα μετά από πολύωρη εργασία.

Δείτε παρακάτω την σειρά των ηλεκτρικών μας γραφείων και επιλέξτε να αλλάξετε συνήθειες αλλάζοντας την ζωή σας προς το καλύτερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.