Στην ErgoAction είμαστε σίγουροι για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας, για αυτό και όλα μας τα προϊόντα καλύπτονται από πλήρη και ξεκάθαρη εγγύηση καλής λειτουργίας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ίσως είμαστε οι μοναδικοί στην Ελληνική αγορά που η εγγύηση μας καλύπτει όλα τα μέρη του προϊόντος χωρίς κρυφές υποσημειώσεις και εξαιρέσεις ή με όρους όπως παραπλανητικές και διαφορετικές ημερομηνίες εγγύησης για κάθε μέρος του προϊόντος.

Η ισχύς της εγγύησης ποικίλει από 12 έως 120 μήνες, ανάλογα με το προϊόν. Σε κάθε περίπτωση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος αναγράφεται ξεκάθαρα η διάρκεια της εγγύησης.

Στην περίπτωση που παρουσιαστεί οποιαδήποτε πρόβλημα, μας το περιγράφετε με ένα απλό email και επισυνάπτετε τις σχετικές φωτογραφίες. Εμείς θα φροντίσουμε για την άμεση επίλυση του.  Συνήθως ο χρόνος αποστολής κάποιου ανταλλακτικού είναι ίδιος με τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος. Από την στιγμή μάλιστα που έχει γίνει ταυτοποίηση της αγορά σας στο σύστημά μας δεν χρειάζεται η προσκόμιση παραστατικού απόδειξης αγοράς.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων γίνεται άμεση αντικατάσταση του προβληματικού υλικού π.χ. το αμορτισέρ της καρέκλας ή ο μηχανισμός ή τα σπασμένα ροδάκια. Η αντικατάσταση είναι σχετικά εύκολη διαδικασία και γίνεται από εσάς. Σε περιπτώσεις όπου αυτό δεν είναι εφικτό (για την περιοχή μόνο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκη) θα σας επισκεφτεί συνεργάτης μας για να επιδιορθώσει δωρεάν το πρόβλημά σας.

Διαθέτουμε συνεχώς πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για το σύνολο των προϊόντων που προσφέρουμε, ωστόσο στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παροχή ανταλλακτικού σας εγγυόμαστε την αντικατάσταση του προϊόντος με παρεμφερή προϊόν τουλάχιστον ίδιας αξίας και χαρακτηριστικών.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις περιπτώσεις για τις οποίες δεν ισχύει η εγγύηση

  • Η εγγύηση δεν καλύπτει φθορές που προέρχονται από κακή χρήση του προϊόντος και πέρα των συγκεκριμένων προδιαγραφών του, πχ όταν δεν τηρείται το ανώτερο βάρος χρήστη όπως καθορίζεται σαφώς στα χαρακτηριστικά του προϊόντος.
  • Η διαπιστωμένη έλλειψη καθαριότητας, ή χρήση ακατάλληλων καθαριστικών και χημικών η άλλων ουσιών,  ή γρατσουνιές, σχισίματα ή  χτυπήματα ή κάθε άλλου είδους ατυχήματα και φθορές που συνέβησαν μετά την παράδοση των προϊόντων στον πελάτη.
  • Δεν καλύπτει τη φυσιολογική φθορά και φθορά που προέρχεται από την τοποθέτηση των προϊόντων σε ακατάλληλο μέρος όπως πχ σε υγρό περιβάλλον, ή σε περιβάλλον με υψηλές θερμοκρασίες, ή σε εξωτερικό χώρο μη προστατευόμενο από τις καιρικές συνθήκες, η σε μέρος το οποίο τα προϊόντα εκτίθενται απευθείας στον ήλιο. Επίσης δεν καλύπτεται η φθορά που προέρχεται από οιαδήποτε χρήση των προϊόντων, πέραν της επαγγελματικής ή οικιακής, εκτός αν αναφέρεται.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι ακόμα και εάν το προϊόν σας βγει εκτός εγγύησης (είτε με την λήξη της εγγύησης είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο) θα συνεχίσουμε με χαρά να σας εξυπηρετούμε και να σας παρέχουμε ανταλλακτικά και service στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δεσμευόμαστε σε κάθε περίπτωση να φροντίζουμε για την διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για όλα μας τα προϊόντα μας για πολλά χρονιά.